FORGOT YOUR DETAILS?

PROGRAMI TRENINGOV

HUJŠANJE

Program je namenjen vsem, ki želijo izgubiti odvečne kilograme, oblikovati svoje telo ter zaživeti fit način življenja. Proces hujšanja je sestavljen iz dveh delov, prehrane in vadbe. Naši osebni trenerji vam nudijo izdelavo prehranskega načrta, prilagojenega posamezniku, ki bo pospešil proces hujšanja. Vadba usmerjena v hujšanje, pa je v veliki meri pogojena s pravilnim srčnim utripom (60-70% posameznikovega maksimalnega srčnega utripa). Sodelovanje z našimi trenerji vas bo hitreje pripeljalo do željenega cilja.

NOVO Treningi na prostem preko poletja: tek, plavanje in skupinske vadbe.

PRIDOBIVANJE MIŠIČNE MASE

Program je namenjen vsem, ki želijo pridobiti več mišične mase in se počutiti bolj samozavestno. Proces hipertrofije oziroma pridobivanja mišične mase, je odvisen od več dejavnikov. Ključni pa so pravilno in smiselno izvedeni treningi, pravilna prehrana, zadostna hidriranost ter počitek. Pri vsem tem vam lahko naši trenerji svetujejo, ter pomagajo doseči željen cilj.

VADBA ZA SPLOŠNO PRIPRAVLJENOST

Program je namenjen vsem, ki želijo okrepiti svoje zdravje in način življenja. Vadba je sestavljena tako iz aerobnega kot iz anaerobnega treninga, seveda pa se lahko prilagodi posameznikovim željam.

VADBA NA PROSTEM

Vadba na prostem je namenjena vsem, ki želijo trenirati v naravi, ali pa jim fitnes ne predstavlja prijetnega okolja. Naši osebni trenerji vam s širokim spektrom znanja omogočajo izvedbo vrsto vadb v naravi oziroma na prostem, s katerimi boste prav tako opravili odličen trening. Prostor, kjer se bo vadba izvedla se določi po dogovoru.

VADBA V DVOJE

Program je namenjen vsem tistim, ki želijo trenirati v dvoje, troje, oziroma v manjših skupinah, a vseeno želijo individualen pristop osebnega trenerja in trening prilagojen posameznikovim željam.

TOP