FORGOT YOUR DETAILS?

OSEBNI TRENERJI

MI SMO PRIPRAVLJENI NA VAS

PREDNOSTI TRENINGA Z NAMI

• Hitreje boste prišli do željenega rezultata • Treningi so izpeljani pod 100% nadzorom trenerja • Najučinkovitejše boste preživeli vadbeni čas • Vadba je varna in prilagojena željam ter sposobnostim posameznika • Motivacija bo prisotna na vsakem treningu in ta bo zanimiv • Brezplačna uvodna svetovalna ura • Znižane cene v trgovini s športno prehrano Strong.si

LICENCE

AFO Osebni trener, Nasara kineziotaping, prehranski svetovalec, športni delavec 2. stopnja.

IZJAVE NAŠIH STRANK

TAJA GRUENFELD
študentka

“Best trening vzdržjivosti ever..."

Daša Turšič

AFP OSEBNA TRENERKA

Sem Daša Turšič, študentka ekonomije, licencirana osebna trenerka in prehranska svetovalka. Že v otroštvu sem bila zelo športno naravnana. Trenirala sem veliko različnih športov gimnastiko: tenis, plavanje, ples, največ časa pa se posvetila treniranju juda. Judo se sem trenirala 9 let, nekaj let sem tudi aktivno tekmovala. Kasneje pa me je pot pripeljala k fitnesu, teku in vadbi na prostem. Ker me vadba izpopolnjuje in si ne predstavljam življenja  brez gibanja sem se odločila, da želim pri tem pomagati tudi drugim. Moje zanimanje pa se ni končalo pri gibanju in vadbi, saj me zanima zdrav način življenja v celoti. Zato sem se odločila dodatno izobraziti na področju prehrane in sem pridobila tudi licenco prehranskega svetovalca.

 

Nika Rozman

AFP OSEBNA TRENERKA

Sem Nika Rozman, študentka Pedagogike in osebna trenerka. Šport je moja strast in me že od malega spremlja na vsakem koraku. Ukvarjala sem se s plesom, gimnastiko ter atletiko, v zadnjih letih pa sem svojo pozornost namenila predvsem vodenim vadbam, fitnesu ter treniranju na prostem. Zaradi želje po dodatnem znanju, pravilni izvedbi vaj ter poznavanju delovanja človeškega telesa, sem opravila tečaj za osebno trenerko, in s tem pridobila licenco pri organizaciji AFP. Poleg študija se tako ukvarjam še z vodenjem vodenih vadb zunaj in na prostem, ter nudim individualne ure osebnega trenerstva. Ker želim ljudem biti v vzor ter jim pomagati pri premagovanju ovir na poti do njihovega cilja, svoje znanje konstantno nadgrajujem in izpopolnjujem.

 

Jaka Tiegl

AFP OSEBNI TRENER

Sem Jaka Tiegl, študent pedagoške fakultete in licenciran osebni trener. V stiku s športom sem že od malih nog. Skozi osnovno šolo sem treniral judo, prišel do zelenega pasu, ter osvojil kar nekaj medalj na državnih in mednarodnih tekmovanjih. Kasneje sem se usmeril v treniranje košarke. Igral sem za KD Ilirija, s katerim smo se tudi uvrstili v prvo slovensko ligo. V gimnazijskem obdobju sem začel obiskovati fitnes, in začel graditi na sebi. Zaradi vse večjega zanimanja o delovanju človeškega telesa, pravilni izvedbi vaj in želje po pomoči drugim, sem obiskoval AFP tečaj osebnega trenerstva. S pridobitvijo licence osebnega trenerja se je začela moja pot v trenerstvo. Od takrat dalje se redno izobražujem na področju vadbe, prehrane, trenerstva, kineziologije, anatomije, psihologije in fizioterapije.

 

TOP